Интериорен дизайн, мебели и обзавеждане от Хармони.
ПОРТФОЛИО
УСЛУГИ
Хол | Дневна
Кухня и трапезария
Спалня
Детска стая
Антре, Коридор, Стълбище
Баня и Тоалетна
Заведения
Магазини
Хотели
Още за Интериорен Дизайн,
Мебели и Обзавеждане
свържи се с интериорен дизайнер

ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ НА ГЕОРГИ ПЕТКОВ

 

ДЕТСКА СТАЯ

Два варианта на детска стая (младежка стая), разработени за едно и също помещение.

интериорен дизайн бюро

В проекта са включени следните мебели : легло, ракла, бюро, гардероб с огледало.

В единият от вариантите има обособен кът за почивка, състоящ се мебелите - диван, фотьойл и помощна маса. Диванът в този интериор може да бъде с разтегателен механизъм и да изпълнява функцията на легло, когато в къщата остава да преспи близка приятелка.

Интериорният дизайн за младежка стая трябва да бъде по сериозен, отколкото на детска стая, но същевременно да е вдъхновяващ и да поощрява таланта в младите хора.
При обзавеждането на тази стая това е постигнато с помощта на интересните форми от окачения таван, които кореспондират по стил с рафтовете по стените.
Гардеробът с огледало, както и останалите мебели също имат принос за добрия интериорен дизайн на тази младежка стая. Не на последно място по значимост е изборът на подходяща настилка, щори и осветление.

детска

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ДЕТСКА СТАЯ

 

 

УЮТНА И МОДЕРНА КУХНЯ И ТРАПЕЗАРИЯ

Някои тенденции са временни и преходни, но някои цветове и материи са вечни.
Елегантна комбинация между мебели и обзавеждане в бежово, гланц и дърво.

КУХНЯ И ТРАПЕЗАРИЯ

кухня и трапезария

 

 

хол

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА ДВЕ СВЪРЗАНИ ПОМЕЩЕНИЯ

Свикнали сме да виждаме често трапезария и дневна, които да са свързани помежду си. В това жилище комбинацията на две помещения в едно по просторно не е съставена от трапезария и хол, а от дневна и кабинет. За трапезарията и кухнята е отреден цял друг етаж.

Между хола и кабинета няма стена, но има плъзгаща врата с помощта на която двете помещения могат бързо и лесно да се обособят в две самостоятелни.
Допълнителна функция. В единия ъгъл на кабинета е разположен ъглов диван. На него може човек да се отпусне, когато чете продължително или да го ползва за кратка пълноценна почивка, но освен това диванът притежава разтегателен механизъм и така този кабинет може да се превърне в удобна спалня, когато в къщата се посрещат близки хора.

обзавеждане маси и дивани бюро

ХОЛ И КАБИНЕТ– подробности за дизайна, мебелите и обзавеждането от този интериорен проект.

 

 

Спалния Релакс. Обзавеждане на спалня.

СПАЛНЯ РЕЛАКС

МЕБЕЛЕН И ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН: Георги Петков

Мебели с елегантни форми.
Стени и окачен таван, следващи хармонично стила им.
Интериорно осветление и декоративна мазилка - едно силно допълнение към този интериор.

Основните материали използвани за производството на леглото, гардероба и нощните шкафчета са масивна дървесина, МДФ фурнир. В конструкцията на леглото са включени и подсилващи метални елементи.
Естествен паркет от дъб.

 

 

Обзавеждане на хол.

ХОЛ

Мека мебел – ъгъл от естествена кожа и сребристи декоративни възглавници.
Холна маса с хром ефект и гланциран плот.
Стенна облицовка с дървесен декор.
Декоративна гланцирана мазилка.
Бяла и тъмно сива завеса.
Цилиндрично осветително тяло - тип пендел - с ромбовидна украса.
Подова настилка - гланциран гранитогрес.

 

 

МЕБЕЛИ ЗА КУХНЯ И ТРАПЕЗАРИЯ. ИНТЕРИОР С ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И ИЗЧИСТЕНИ ФОРМИ.

мебели

Съществуват много теории за цветовете и материите, затова как те влияят на човешката психика и съответно здраве. Както във всички науки (изкуства) има различни течения, школи и прочие, така и в тази област - интериорен дизайн - има застъпници и противници на различните идеи. В изкуството времето лесно оборва различни твърдения и тогава провалът на закрепостелите идеи и възхода на новите идея със смекчен тон се нарича просто – нова мода, промяна, нова тенденция . . .

Когато става въпрос за мебели нещата стоят по същия начин. Обзавеждането е непрестанно свързано с ежедневието на нас хората и когато сме в къщи, на гости или в магазин или заведение постоянно ни правят впечатление неща свързани с интериора. Затова тази област както и някои други, които заемат сериозна част от нашето внимание, като автомобилен дизайн, дизайн на опаковки за хранителни и битови продукти, търпят постоянна промяна, за да поддържат интереса в хората.

Ние, Хармони студио, не робуваме на стереотипи и закостенели теории, когато градим дизайн на мебели и цялостен интериорен дизайн. Ако следваме някакво правило, то е да изкараме нещо свежо, различно, в което да съществува хармония. А какво е хармония? За някои е чиста математика, но според нас е повече интуиция.

А сега искаме да ви представим един проект за обзавеждане на кухня и трапезария, в който традиционното разбиране за естественото дърво като материал и съвременното разбиране за изчистен дизайн се сблъскват . . . или по-скоро се сливат в едно цяло.

кухня мебели столове

Съвременен интериор, в който мебели и декорация от масив внасят уют. Подът също е от масив, а щорите, които днес са предпочитан модел от много дизайнери са римски. Модерни са днес, но името им подсказва, че тази част от обзавеждането отдавна представлява нестихващ интерес за ценителите на изискания интериор.

Научете повече за този интериорен дизайн - Елегантни мебели с изчистена линия за кухня и трапезария от масив.

 

 

спален комплект мебели от масив

СПАЛНЯ КЛАСИКА

Разработихме тази спалня специално за ценителите на класически изпълнения с античен привкус. Спалня класика се изработва от масив. В зависимост от желанието на клиента тя може да бъде изработена от различни видове масивна дървесина орех, дъб, бук, бор, череша.
Благородното излъчване на дървото и формите, който то позволява да бъдат създадени са отличителните черти на този модел.
Дървото е материал, който се използва в бита на хората от хилядолетия насам. Днешно време от метал и различни видове пластмаси теоретично могат да се произведат по-здрави и по-евтини мебели, отколкото от масивна дървесина, но хората продължаваме да ценим изделията от дърво, защото в тях има изкуство, история, незаменимо излъчване.
Научете повече за СПАЛНЯ КЛАСИК:
Обзавеждане на спалня с класически мебели от масив.

 

<< Предишна страница    1     2     3     4     5     6     Следваща страница >>

 

web design

Без значение дали сте от Варна, София, Бургас, Пловдив или друго населено място, ако търсите
вдъхновяващ интериорен дизайн, задайте своите въпроси на посочените в сайта телефон или email.
кординати на интериорен дизайнер, студио за интериорен дизайн

©2010-2022 Хармони студио. Всички права запазени!
гр. Пазарджик, ул. "Ангел Кънчев" 13